Gruppeledelse/-rådet

Det kan være svært at genenmskue strukturen i spejderorganisationen. Det vigtigste I som forældre skal tage stilling til er, det som kaldes Grupperådet. Grupperådet kan sammenlignes med en blanding af et forældreråd og en skolebestyrelse. Der skal være et vist antal forældrevalgte medlemmer samt et antal medlemmer, som er udpeget af lederne i rådet.

Hvert år sidst i februar/først i marts holder vi gruppemøde i Nr. Aaby gruppe. Det er på gruppemødet (som kan sammenlignes med en generalforsamling), at I som forældre bør møde op og bidrage til gruppens (spejdernes) overordnede arbejde.

For ikke at gøre denne side alt for kompliceret, henviser vi til korpsets gennemgang. Hvis du (også) er interesseret i at være aktiv forælder, er punktet Grupperådsmøde og Grupperådsformand rigtig godt at starte ud med at læse : Gruppeledelse

Grupperådet (2017) – forældrevalgte repræsentanter:

Grupperådsformand: Dorte Eskildsen
Vibyvej 33