Juniorer/Tropspejdere

Juniorspejder er for dig, der går i 4.-5. klasse. Når du bliver Junior, tager du for alvor hul på spejderlivet. Det er nu, at du bl.a. lærer at håndtere en økse og rejse et telt alene.

I Nr. Aaby holder Juniorer og Tropspejdere møder sammen mandage kl. 17 til 18.30. Hvis du er forhindret i at komme, vil Lars (Tlf: 64 48 18 49) gerne have besked.

Som Junior får du mere ansvar end før. I begynder at være opdelt i patruljer, hvor I løser jeres opgaver i fællesskab, med hjælp fra lederne.Her er link til pjece om Juniorspejder: Tillykke du er blevet Juniorspejder

Tropspejder er for dig, der går i 6.-8. klasse.

Aktiviteter kan bestå i at tage forskellige mærker, forberede ture og lejre, eller hjælpe gruppen med større opgaver. Efterhånden som spejderne bliver ældre, stiger aktiviteterne i sværhedsgrad samtidig med at graden af “voksenstyring” falder.

Der bliver sat meget fokus på princippet “Learning by doing”. Du lærer at bygge et raftetårn eller lave mad over bål ved at prøve.

Tropspejdere er også inddelt i patruljer på samme måde som juniorer. Her er link til mere: Fedt du er blevet Tropspejder