Bævere

Du bliver Bæver, og dermed medlem af Bæverflokken, når du går i 0. – 1. klasse. Vores møder er på torsdage fra kl. 17 til 18.30. Vi holder de fleste møder i Spejderhuset. Hvis vi skal være et andet sted, får du det at vide.

Vi glæder os til at se dig og være sammen med dig og de andre søde bævere i vores flok! Hvis du vil vide lidt mere om at starte som Bæver, så kig her: Tillykke med at du er blevet Bæver

Hvis du er forhindret i at komme til mødet, skal du helst give besked til vores gruppeleder Anita (21 28 43 53).

Programmer for sæsonen ligger i vores Facebook-gruppe: KFUM-spejderne i Nr. Aaby. Husk at tilmelde jer gruppen!

Hvis I ikke har Facebook, kan I altid få et trykt eksemplar hos Anita?